• Betal sikkert med kort
  • 30 dagers bytterett
  • 14 dagers åpent kjøp
  • Frakt kun 29 kr
  • M.v.a & tollfritt under 350 kr

Mer enn bare støttestrømper

MedicOnline har som mål å få deg til å føle deg bedre. Vi ønsker alle en kropp som vi trives i og som varer i mange år. Ofte kan relativt små plager lede til at vi ikke er like sosialt eller fysisk aktive som vi ønsker å være.

Men det finnes hjelpemidler mot det meste, og her har vi lys og lykt funnet de beste hjelpemidlene, kremene og plaggene mot vanlige plager. I kategorien Problemløseren finner du forhåpentligvis løsningen på akkurat dine problem, uansett om det er glatte gulv eller vondt i en skulder, tørr hud eller inkontinens. Finner du ikke det du leter etter? Skriv gjerne til oss om det er noe du skulle ønsker at vi tar inn!

Vennlig hilsen,

Lotta

Observer at Butikk21 forstatt er en svensk nettside så om du handler over 350 kroner inkl frakt (29 kr) kommer det i tillegg m.v.a og tollavgifter som du må betale til posten før de leverer pakken/brevet til deg. Mange velger derfor å dele opp èn bestilling til flere bestillinger.

Varemerker

Allpresan . Andrea . BioCool . Carriwell . ClimaCare . Compeed . Cosborg . Deramed . The Doctor Recommends . Footmender . Footer . Funq Wear . Gococo . IDUN Minerals . Jobst . Ledins . Living Feet . Mavala . MicroCell . Natursalva . NordiCare . Nyttadesign . Ormsalva . OS1st . Ottobock . Pedag . Pedicare . Prosox . Pour . Rehband . RFSU . Salvequick . Sasco Eco . Scholl . Senses by Nature . SenSi . Sissel . Sloggi . Solidea . Springyard . Supcare . Swedish Supporters . Tempur . TENA . True Organic Of Sweden . Veet . Vitry . VårtFri . Walking ® . Weleda . Wundies . Yaluronica . ZeroPoint

Hovne bein, Hallux Valgus eller vondt under hælen?

MedicOnline har som mål å få deg til å føle deg bedre. Vi ønsker alle en kropp som vi trives i og som varer i mange år. Ofte kan relativt små plager lede til at vi ikke er like sosialt eller fysisk aktive som vi ønsker å være.

Smerter i muskler og ledd, hovne, rastløse eller trette ben kan gjøre at vi takker nei til sosiale sammenkomster, i tillegg til at vi ikke orker å trene på grunn av smerten. Mange kvinner opplever inkontinens ved fysisk anstrengelse og føler seg derfor usikre i ulike hverdagssituasjoner. De unngår kanskje derfor treningssenteret i frykt for lekkasje og lukt.

Fotsvette eller fotvorter kan også være sosialt hemmende og ikke bare irriterende. Tanken på å måtte ta av skoene kan være så avskrekkende at man unngår å besøke venner hjemme.

Åreknuter behøver ikke være farlige, men de kan være irriterende, og kan til og med føre til helseproblemer på lengre sikt. Å gjøre hva du kan for å forhindre dem er derfor en god ide. Støttestrømper er en enkel løsning om du må sitte eller stå lenge av gangen, og om du løpetrener kan du med fordel bruke kompresjonssleeves eller sportsstrømper med kompresjon.  

Dette er bare noen få eksempler på små plager som kan lede til større psykiske og fysiske plager. Men det finnes hjelpemidler for å bryte denne uønskede negative spiralen - og de produktene finner du her hos MedicOnline! I kategorien Problemløseren finner du forhåpentligvis løsningen på akkurat dine problem.

Nyt livet! Tilpass treningen til dine skader og ikke minst formen din, for trening er viktig. Unn deg fotpleie, komfortabelt undertøy og ha alltid et par gode innleggssåler. Og ikke glem støttestrømpene!

{{::gettext('Back to top')}}